Вижте коментара му без редакторска намеса: Днешната му реакция към предложения

...
Вижте коментара му без редакторска намеса: Днешната му реакция към предложения
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Имам притеснения за психичното здраве на Борисов

Вижте коментара му без редакторска интервенция:

 

" Днешната му реакция към оферти от нас меморандум не понижава тези мои терзания.

 

Отвъд шегата обаче - цялото неспокойствие, което сега показват тези хора е елементарно обяснимо. От Политическа партия - Демократична България предложихме явен, открит и почтен метод за идните назначения в регулаторите. Скучно ли ви стана?

 

Думата " регулатори " за мнозина от хората не значи нищо - Комисия за защита на конкуренцията, КЗП, КЕВР, съкращения някакви...Всъщност регулаторите са тези, които да вземем за пример:

 

- отсъждат дали е законно да ти вдигнат цената на тока

- споделят има ли картел сред огромните вериги за хранителни артикули, законно ли е това и води ли до цени от време на време в пъти по-високи от тези в Западна Европа

- вземат решение дали е законно да ти вдигнат цените на горивата

- споделят дали е законно да ти вдигнат таксата за мобилния телефон два месеца, откакто си подписал контракт за друга такса

 

Примерите в действителност са безчет.

 

Свикнал си години наред да управляваш еднолично, да си назначаваш комфортни плебеи и да използваш тези регулатори не просто като бухалка, а напряко като танк против всичко, което стои на пътя ти. И внезапно се появяват едни хора, които ти споделят ясно - или този път нещата с регулаторите ще се случат както в естествена европейска страна, или сме дотук...но дано да се знае, че сме дотук поради вас. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР